duminică, 11 noiembrie 2012

Giveaway Aniversar - CASTIGATORII

Hello, hello!
Iata ca a trecut si ziua mea, deci e timpul sa anuntam castigatorii concursului.

Vreau sa va multumesc tuturor celor care v-ati inscris la concurs, sa va multumesc pentru urarile, gandurile, sugestiile pe care le-ati impartasit cu mine.
Din pacate au existat si cateva inscrieri care nu au fost luate in considerare deoarece nu au respectat toate conditiile ( in general link-ul de share nu a fost valabil sau bun).Asa ca a sosit timpul, tam, tam, tam!!!
Au fost 74 de inscrieri valide, dar deoarece formularul Google Docs le pune intr-o foaie excel campurile valide au fost 2-75, primul rand fiind campurile cu optiunile valide.
AICI gasiti lista intreaga.

Primul numar castigator ales de random.org a fost :

Iulia Sava  - care prefera premiul B

Al doilea numar castigator a fost :

Ada Adriana - care prefera premiul A

Felicitari fetelor! Astept datele voastre pe mail adresa abyukina@gmail.com ( nume, prenume, adresa din buletin - sau de pe viza de flotant daca este cazul pentru ca premiile vor fi expediate prin Posta Romana si e necesara aceasta adresa, cod postal) pana cel tarziu miercuri in cazul in care nu iau eu legatura cu voi mai devreme.
Am avut noroc, fetele au preferat premii diferite. In cazul in care ar fi preferat acelasi premiu, se aplica regula primul castigator are prioritate.

Sper sa va bucurati de premii.

Inca odata multumesc tuturor celor inscrisi si sper sa treceti sa vizitati blogul si postarile acestuia in continuare.

See U Soon!

Reacții: