luni, 13 iunie 2022

BUZZStore Tester: Fairy Max Power

 Hello,hello!

Astazi am ocazia sa va povestesc despre noile produse Fairy, cu noua sticla inovatoare, cu susul in jos: Fairy Max Power.

Multumita lui BuzzStore si a campaniei lor de testare impreuna cu Fairy am avut sansa sa incerc toate cele 3 arome disponibile pe piata: Rodie, Lamaie si Arbore de Ceai.


Mod de prezentare:

- sticla de plastic cu sistem unic de dozare, prin apasarea sticlei


Cantitate:

- sticla de 650 ml

Pret:

- incepand cu 9,98 lei, in functie de unde il cumparati (pretul acesta l-am vazut online la Metro)


Descriere oficiala (conform youtil.ro):

"[...]Detergentul de vase Fairy Max Power care este de până la 4 ori mai rapid în eliminarea grăsimii dificile, față de următorul cel mai bine vândut brand competitor din România.

Cu o sticlă revoluționară, întoarsă cu susul în jos, te bucuri de fiecare picătură și speli mai ușor. Simplu, fără bătăi de cap! În plus, formula sa este creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele tale să se clătească mai ușor de fiecare dată.

Spălarea cu Fairy Max Power îți oferă o curățare rapidă și eficientă, mai rapidă decât folosind alte produse similare. Formula puternică și ambalajul inteligent te vor ajuta să economisești timp și efort pentru a putea face lucrurile pe care le iubești."

Ingrediente: 

Varianta Rodie: 5-15%Surfactanti anionici, Surfactanti neionici, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Mirisi, Linalool 

Varianta Lamaie: 5-15%Surfactanti anionici, Surfactanti neionici, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Parfum, Citral, Limonene

Varianta Arbore de Ceai: 5-30%Surfactanti anionici, 5-15% Surfactanti neionici, Phenoxyethanol, Parfum, Linalool 

Va las si o poza a etichetei de pe spate a aromei de Rodie (trebuie sa dati zoom pentru a vedea inredientele 😅)




Termen de valabilitate:

24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj


Parerea mea:

Well, nu as fi crezut, dar sunt super incantata de sticla si de modul de dozare 💖.

Cu o simpla apasare detergentul este pe burete, cu cat strangi mai mult, cu atat mai mult produs ai. Dar nu ai nevoie 😉, o picatura generoasa de detergent este suficienta pentru cateva vase cu murdarie medie. 

Face multa spuma, asa cum imi place, indeparteaza grasimea si in apa calduta sau rece. Bineinteles, depinde de grasime. daca ai un vas murdar de unt topit (😏 ai facut prajituri), apa rece nu o sa te ajute. Ai nevoie de apa calda, insa o apasare de sticla dozeaza cantitatea necesara pentru spalare.



Acum o dozare nu o sa te tina la nesfarsit, sa fim realisti 👌, dar pentru vasele folosite la micul dejun de 2 persoane (farfurii, cani si pahare) e suficient.



Da, o sa revin iar la sistemul de dozare, usureaza mult munca. Sticla de 650 ml e suficient de mare sa nu alunece din mana, asadar e usor de folosit. Unde pui ca si cantitatea e spornica.

Legat de cele 3 arome, in trecut alegeam mereu varianta cu Rodie. De data aceasta, cea cu Arbore de Ceai e preferata mea. Miroase discret si ma duce cu gandul la "ceva verde". Cel de Rodie e usor dulceag, ma duce cu gandul la "fructe rosii". Lamaia e lamaie 😜 .

In concluzie 😎 mie imi place mult produsul si dupa ce termin variantele testate, cu siguranta vor fi reachizitionate la mine in gospodarie 🙋.


Voi ati incercat aceste variante in noul ambalaj?