marți, 28 februarie 2012

Obsession

Helo, helo!
M-am decis sa devin si eu parte activa in lumea blogger-ilor.Chiar daca acest blog il am deschis de foaaaarte multa vreme, dupa cum se vede l-am neglijat mult timp. Sincer as vrea sa ii schimb si layoutul, dar nu mai am rabdarea pe care o aveam inainte cu limbajul html :D so, deocamdata ramane acest layout, care,chiar daca e copilaros, ma binedispune.

In ultima vreme am ajuns sa urmaresc bloguri, teme si articole despre make-up, cosmetice si astfel de produse.Sper sa imi iau si eu inima in dinti si sa imi spun parerile despre produsele incercate de mine.Daca le vede careva bine, daca nu, eu mi-am spus "oful" ;)

Insa pana atunci va fac cunostiinta cu obsesia mea principala, cea mai veche dintre toate ...semnul pacii. Sunt o fire destul de pacifista ( uneori prea) si de aici si preferinta mea spre acest semn. Oricum acum sunt la o faza destul de normala, dar in urma cu vreo 3-4 ani eram intr-o stare grava.Am ajuns sa am cam tot ce se poate cu semnul pacii mai putin lengerie sau parfum ( cel de la Kenzo nu imi place cum miroase si "investitia" nu mi s-a parut justificata- nu e tocmai ieftin :P) si vreo cateva nimicuri :d


Mai jos va prezint colectia mea de bijuterii cu semnul pacii - nu este chiar toata. In prima poza sunt bijuteriile mele din argint, in urmatoarele "gablontarii", dar le ador.
Bine ati venit in lumea mea ;)

Reacții: