miercuri, 24 iulie 2019

Review: Origins Ginzing - Crema de fata

Hello,hello!
Am promis acest review de foarte mult timp si iata ca in sfarsit m-am tinut de cuvant si va prezint review-ul cremei de ls Origins.



Denumire Oficiala: Origins Ginzing Energy-Boosting Gel Moisturizer

Mod de prezentare: Borcanas de plastic cu capac.




Cantitate:  50 ml

Termen de valabilitate: 24 luni de la deschidere. 




Pret: 111 lei (in Sephora Romania )

Descrierea Oficiala (sephora.ro):
"O crema hidratanta energizanta pentru tenul dumneavoastra. Reda instant stralucirea naturala a tenului pentru un aspect revitalizat, sanatos si luminos."

Pararea mea:
Ador textura super usoara, de gel.
Se simte foarte racorasa odata aplicata pe ten, usoara si intra destul de repede in piele.




Simt ca imi hidrateaza piele destul de bine, insa mai am perioade in care tenul meu se razvrateste si se descuameaza, in special in zona nasului si a gurii. Dar atunci e perioada in care ceva nu merge bine: perioada stresanta pentru mine, nu ma odihnesc corespunzator, nu ma hidratez corespunzator, nu am grija de tenul meu etc.

Crema se comporta foarte bine, fiind perfecta in zilele calduroase de vara. Ofera hidratarea de care am nevoie, senzatie de racorire si luminozitate a tenului. La fel de bine o folosesc si iarna, insa pe zonele cu probleme, mentionate anterior, insist si cu o crema mai grasa/hidratanta.




Machiajul se aplica frumos pe ten dupa aplicarea cremei.
O folosesc doar dimineata, inainte de a aplica factorul de protectie.

Mirosul este unul proaspat, usor a citrice, cu o usoara tenta de ghimbir.

Ingrediente:
Conform site-ului acestea pot varia usor si cel mai bine este sa se consulte ambalajul produsului achizitionat.



Acestea de mai jos sunt cele afisate pe site-ul origins.com

Ingredients: Water\Aqua\Eau , Methyl Trimethicone , Butylene Glycol , Glycerin , Jojoba Esters , Panthenol , Dicaprylyl Carbonate , Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil*, Limonene , Aloe Barbadensis Leaf Extract , Butyrospermum Parkii (Shea Butter) , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Butter , Castanea Sativa (Chestnut) Seed Extract , Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Wax , Dimethicone , Coleus Barbatus Extract , Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge , Trehalose , Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract , Panax Ginseng (Ginseng) Root Extract , Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer , Salicylic Acid , Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract , Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract , Phospholipids , Tocopheryl Acetate , Sodium Pca , Arginine , Caffeine , Cholesterol , Linoleic Acid , Biotin , Folic Acid , Tetrahexyldecyl Ascorbate , Polysilicone-11 , Carbomer , Pantethine , Squalane , Sodium Hyaluronate , Hexylene Glycol , Lecithin , Calcium Carbonate , Caprylyl Glycol , Ethylhexylglycerin , Tromethamine , Phenoxyethanol <40022>* Essential Oil Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.





Concluzie:

Recomand cu drag aceasta crema pentru cele dintre voi care doriti ceva leger, racoritor si care sa ofere luminozitate tenului. As pute spune ca este potrivita pentru un ten mixt, perfecta pentru un ten normal si ok pentru un ten uscat/deshidratat usor.

Vara imi place sa o tin 5 minute in figider si apoi sa o aplic pentru senzatia de racorire pe care o ofera. Recunosc, nu fac mereu acest lcuru, insa in continuare ador senzatia de gel, de crema usoara pe fata.

Eu sunt la al 3-lea borcanas acum si o recomand cu incredere. Daca aveti sansa sa o testati/folositi va rog sa o afceti. Sunt sigura ca nu o sa va para rau.



Voi ce crema de fata preferata aveti?