sâmbătă, 13 mai 2017

Din grija pentru maini hidratate: DOVE

Hello,hello!
Daca ma urmariti pe pagina de facebook sau contul de instagram stiti ca am fost selectata sa testez noul sapun de maini Dove.

Inca de la deschiderea coletului am fost placut surprinsa de mirosul superb al produselor Dove. E greu sa va descriu acest miros, dar imi aminteste de vremurile copilariei cand bunica intaindea rufele la uscat in curte si prindeau miros de aer proaspat.Mintea mea face aceasta corelare :-)

Sapunul de maini Dove se gaseste in multe variante, cel oferit prietenlor fiind varianta cu vanilie, un miros usor dulceag, dar la fel de placut.

Sapunul DOVE contine 1/4 crema hidratanta, curata delicta si eficient pielea,oferind hidratarea necesara.

Va recomand ca atunci cand va spalati pe maini sa folositi apa calduta, nu fierbinte . Aceasta din urma reduce umiditatea din pielea mainilor si agraveaza deshidratarea acestora.

Foloseste crema de maini pentru un "regim" complet de ingrijire pentru mainile tale.
Iar de fiecare data cand faci curatenie sau speli vase foloseste o perche de manusi de protectie. Agentii chimici din produsele folosite pentru curatenie afecteaza pielea mainilor si unghiile.Dupa fiecare utilizare a sapunului de maini am folosit si o crema hidratanta, tot din gama Dove. Desi nu este o crema specifica pentru maini, ci una de corp, rezultatatul a fost vizibil: mainile mele sunt mult mai hidratate.Recomand cu incredere Dove :
- mirosul este foarte placut
- hidratarea oferita este pe masura
- gama de arome este variata
- existenta rezervelor de sapun pentru folosirea sticlelor cu pompita
- accesibilitate (le gasesti in orice magazin la preturi bune)

Am gasit un nou partener pentru ingrijirea mainilor mele: DOVE.

Voi ati folosit produse Dove? Care sunt preferatele voastre?

Reacții: