duminică, 1 ianuarie 2017

Welcome, 2017!

Hello,hello!


E ciudat sa vedeti aceasta postare, nu?
Si pentru mine este ciudat sa scriu. Anul 2016 a fost un an slab pentru blog, dar nu si pentru canalul de youtube. Stiati ca am canal de youtube, nu? ( youtube.coma/abyukina)

Anul 2016 a fost un an incet pentru blog si trebuie sa recunosc ca mi-a fost dor sa scriu. Reciteam cateva articole de pe blog, iar in perioada lui de glorie - 2013 - si cred ca aveam articole reusite [daca nu ma lauda nimeni, ma laud singura! 😋). Iar acele articole imi demonstreaza ca atunci cand scrii in mod constant ti se dezvolta un anumit limbaj si totul pare natural.
Acum imi gasesc greu cuvintele si parca sunt un copil. Recunosc, nu am fost niciodata un geniu al literaturii sau o fana. Am avut etapa mea de poezie (am si diploma de merit pentru poezii 😄), dar pe partea de compozitie nu am excelat. Recunosc (acum),  imi plac datele exacte.
*paranteza  😉 *
Cand eram la scoala spuneam ca nu-mi place matematica, romana era preferata. Dupa terminarea facultatii am realizat (am vrut sa realizez) ca de fapt ador stiintele exacte, cifrele, ordinea etc.. De ce nu mi-am dat seama mai devreme de acest lucru? Nu stiu!
*inchidem paranteza*
Revenind la partea de scris, exercitiul isi spune cuvantul.

Asadar....
In 2017 imi doresc sa scriu mai mult pe blog. Imi doresc sa scriu bine, sa nu va plictisesc, sa va fac sa radeti, sa aflati informatii utile, dar si sa va relaxati.

Binenteles ca in 2017 vreau sa fiu constanta si pe canalul de youtube. Desi de multe ori ce am eu in cap nu se transpune in videoclipurile mele, tot ceea ce postez pe youtube este facut cu placere si cu multe ore de munca (atat de filmat, cat si de editat).
Sper sa cresc pe partea aceasta si sa imi imbunatatesc calitatea vidoclipurilor (atat continut, cat si calitate).

Pe partea de "goodies" vreau sa fiu selectiva si sa nu mai "arunc" banii pe orice nimicuri. Vreau sa investesc in lucruri/produse utile despre care sa va povestesc. Bineinteles nu totul se va potrivi cu mine 100%, dar vreau sa am grija la ce imi achizitionez.
O mare dorinta ar fi sa am colaborari. Pentru asta trebuie sa fiu mai indrazneata si sa fac primul pas. Deci imi doresc in 2017 sa fiu mai indrazneata 🤓.

Pe partea mai personala imi doresc sa fiu mai ferma si selectiva in ceea ce fac. Nu mai vreau sa fiu "fata buna, care pica de fraiera" 😯. Sper sa pot lucra la acest capitol si sa ma dezvolt.
Apropo, ce literatura imi recomandati in acest sens?
Vorbind de lecturi, anul acesta vreau sa citesc si carti mai serioase, nu doar "povesti cu zane" 😍,  desi acestea din urma ma relaxeaza enorm.

Nu lipsesc nici clasicele:
- sa fac sport
- sa mananc sanatos
- sa slabesc

Cert nu stiu sigur ce ma asteapta in 2017, dar imi doresc sa pot influenta lucrurile si sa fie cat mai potrivit pentru mine acest an!

Voi ce asteptari aveti de la 2017?
Va faceti planuri sau mergeti "go with the flow"?

See U Soon!

P.S. Ca niciodata, nu am postat pe nicaieri o poza cu mine din noaptea de revelion 😁, asadar EXCLUSIVITATE  😂.

Aby