sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Review: Gama CeraVe

Hello,hello.
Cred ca ati observant ca de cele mai multe ori fac review-uri la produsele primite in campaniile de testare BuzzStore.Nici de data aceasta nu este diferit.
Insa vreau sa stiti ca parareile mele sunt sincere si va spun de fiecare data cand ceva nu imi place.

Revenind la produsele de astazi, am primit spre testare CeraVe Hydrating Cleanser si CeraVe Moisturising Cream.
Voi vorbi despre fiecare in parte.

Nu uitati, click pe poze pentru dimenasiunea reala 😀



Descriere oficiala:

1. CeraVe Gel de Spalare Hidratant



2.CeraVe Crema hidratanta pentru fata si corp





Mod de prezentare:
1. Sticla de plastic cu pompita
2. Borcan de plastic cu capac (sistem infiletare)

Cantitate:
1. 236 ml
2. 340 gr

Pret:
1. Intre 30 si 40 lei
2. Intre 48 si 70 lei

Descriere oficiala (www.cerave.ro):
1.CeraVe Gel de Spalare Hidratant  - Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, CeraVe Gel de Spalare Hidratant curata si hidrateaza eficient fara a perturba bariera de protectie a pielii. Aces gel non-spumant, cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic, indeparteaza usor impuritatile si sebumul in timp ce sporeste hidratarea pielii dupa o singura utilizare. Formula fara parfum este potrivita pentru pielea sensibila.


2. CeraVe Crema hidratanta pentru fata si corp - Dezvoltata impreuna cu medicii dermatologi, Crema hidratanta CeraVe hidrateaza eficient, restabilind, in acelasi timp, bariera de protectie a pielii. Aceasta crema, non-grasa, cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic, asigura hidratare pe parcursul intregii zile dupa o singura utilizare. Formula fara parfum este potrivita pentru pielea sensibila.


Parerea mea:

1.CeraVe Gel de Spalare Hidratant 
L-am folosit pentru spalarea mainilor si a fetei.
Imi place modul de ambalare si dozare al produsului. Cantitatea eliberata este suficienta pentru spalarea fetei.
A fost primul produs folosit de mine care nu face spuma. Desi la inceput a fost ciudat si am avut senzatia ca nu curata, m-am adaptat in timp.
Fata mea s-a simtit foarte bine dupa folosire, fara senzatia de "strangere" pe care o am dupa folosirea pe fata a altor produse. Desi am zona T mai grasa, dupa folosirea acestui produs zona a fost hidratata bine, fara a mai avea pelicula grasa in urmatoarea ora de la aplicare sau in timpul noptii.
L-am folosit si pentru a ma spala pe maini, iar dupa folosire si acestea s-au simtit hidratate.



2.CeraVe Crema hidratanta pentru fata si corp
Desi modul de ambalare nu e unul din preferatele mele, inteleg aceasta abordare.
Crema este groasa, de un alb laptos, fara miros (un plus din partea mea). Se simte bogata, intra repede in piele, iar pentru o perioada scurta de timp creeaza o pelicul fina pe piele.In timp aceasta nu mai e prezenta, semn ca pielea a absorbit in mod efficient crema. Mie imi place acest lucru, imi simt mainile fine, hidratate.
O folosesc pe maini, coate,calacaie, pe tot corpul.



Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere pentru ambele produse.

Ingrediente:

1.CeraVe Gel de Spalare Hidratant
AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, PEG-40 STEARATE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, GLYCERYL STEARATE, POLYSORBATE 20, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, CARBOMER, TOCOPHEROL, CERAMIDE EOP


2.CeraVe Crema hidratanta pentru fata si corp
AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PETROLATUM, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, POTASSIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, CERAMIDE EOP

Concluzie:


Imi plac mult produsele CeraVe. Gelul de spalare hidratant a fost pe lacul meu, insa imi doresc sa incerc si varianta spumanta. Insa imi place ca fata mea se simt hidratata dupa folosire.
Crema de corp este perfecta pentru coatele si calacaiele mele, principalele beneficiare ale acesteia.




Acum incerc si o crema de fata cu SPF (achizitionata din farmacia Tei) si pot spune ca sunt multumita si de aceasta.
Asadar pentru mine aceste produse merita cumparate si incluse in rutina mea de ingrijire.

Voi ati folosit produsele CeraVe?